13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialSerena Williams a prins un hoț. De ce a luat-o la fugă...

Serena Williams a prins un hoț. De ce a luat-o la fugă după el

Numărul 1 mondial la tenis, Serena Williams, a prins, în urmă cu două zile, un hoț care i-a furat telefonul mobil din restaurant. Sportiva a fugit după hoț, l-a prins din urmă și i-a cerut telefonul înapoi. 

Williams a povestit pe Facebook că se afla la restaurant împreună cu încă o persoană şi faptul că un bărbat a stat destul de mult timp în picioare a făcut-o să fie suspicioasă. Hoţul a profitat de un moment de neatenţie, a luat telefonul de pe scaun, unde îl lăsase Williams, şi a părăsit restaurantul.

Serena Williams a reacţionat imediat după ce şi-a dat seama că i-a fost furat telefonul. Ea a ieşit în fugă din restaurant pentru a-l prinde pe hoţ.

"El a început să alerge, dar eram prea rapidă pentru el. L-am prins într-o clipită", a notat sportiva. "Cu un ton ameninţător dar calm, l-am întrebat dacă nu cumva a luat «din greşeală» un telefon. S-a bâlbâit, probabil nu se aştepta să i se întâmple asta. S-a gândit şi până la urmă a spus că a luat alt telefon decât trebuia, din greşeală", a scris Williams pe Facebook. 

Jucătoarea a adăugat că în momentul în care a revenit în restaurant a fost aplaudată de cei aflaţi acolo.

"Am fost mândră. Le-am arătat bărbaţilor de acolo că fac faţă oricărui agresor. A fost o victorie pentru doamne. Să nu te fereşti să ai curaj în faţa oricărei provocări doar pentru că eşti o doamnă. Să nu fii o victimă, să fii o eroină!", a mai scris Serena Williams.

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...
Ultima oră
Pe aceeași temă