17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialSerena Williams ar trebui să o invite la cină pe Simona Halep

Serena Williams ar trebui să o invite la cină pe Simona Halep

"Cred că Serena Williams ar trebui s-o scoată la cină pe Simona Halep, iar Agnieszka Radwanska pe Caroline Wozniacki; pentru că le-au ţinut în «viaţă»!",a scris Chris Evert, o fostă mare jucătoare de tenis pe un cont de socializare.

De asemenea, cotidianul L'Equipe a notat că Serena Williams a ajuns în semifinalele Mastersului de la Singapore datorită Simonei Halep, în timp ce presa italiană precizează că "Halep o salvează pe Williams".

Caroline Wozniacki a afirmat, după ce a învins-o pe Petra Kvitova şi a permis calificarea Agnieskăi Radwanska în semifinale, că poloneza i-a promis că o va duce la cumpărături dacă va câştiga meciul cu sportiva cehă: "Sper că se va ţine de promisiune. Îmi datorează o geantă", a afirmat sportiva daneză.

Simona Halep a câştigat un set în meciul cu Ana Ivanovic, echivalent cu eliminarea sportivei sârbe şi calificarea liderului WTA, Serena Williams, în semifinalele Turneului Campioanelor, fază în care americanca o va întâlni pe daneza Caroline Wozniacki.

Halep, calificată în semifinale înaintea meciurilor de azi, a pierdut până la urmă, scor 6-7 (7), 6-3, 3-6, în faţa Anei Ivanovici.

Caroline Wozniacki, locul 8 WTA, a învins-o, azi, cu scorul de 6-2, 6-3, după 70 de minute, pe sportiva cehă Petra Kvitova, locul 3 WTA, în ultimul meci al Grupei Albe a Turneului Campioanelor. Wozniacki a câştigat grupa cu trei victorii din trei meciuri şi s-a calificat în semifinale alături de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, care a pierdut, tot vineri, ultimul ei meci, cu Maria Şarapova.

După jucarea meciurilor din grupe, tabloul semifinalelor Turneului Campioanelor de mâine este următorul:

ora 13.00: Simona Halep, locul 4 WTA – Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA;

ora 09.30: Caroline Wozniacki, locul 8 WTA – Serena Williams, locul 1 WTA.

 

Cele mai citite

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...
Ultima oră
Pe aceeași temă