5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialSimona Halep: Am destul timp pentru performanţe. Plănuiesc să mă retrag din...

Simona Halep: Am destul timp pentru performanţe. Plănuiesc să mă retrag din activitate la 32 de ani

Jucătoarea romană de tenis Simona Halep, care ocupă locul cinci în clasamentul WTA, a anunțat că dorește să se retragă din activitate, la vârsta de 32 de ani, informează Mediafax.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, aflată pe locul 5 în clasamentul mondial, se pregăteşte pentru debutul în cadrul turneului Premier Mandatory de la Miami, SUA, şi a precizat că abordează cu relaxare planul de a câştiga un turneu de Mare Şlem şi vrea să se retragă din activitate la 32 de ani.

 Simona s-a declarat extrem de surprinsă de faptul că rusoaica Elena Vesnina a câştigat turneul Premier Mandatory de la Indian Wells şi şi-a revizuit planurile privind vârsta la care se va retrage din activitate, având în minte cucerirea unui titlu de Mare Şlem.

„Elena a jucat foarte bine şi este o sportivă extraordinară. A câştigat turnee de Mare Şlem la dublu, este acolo în topul tenisului actual. Are peste 30 de ani şi văd că jucătoarele aflate la această vârstă joacă mult mai bine decât înainte. Aşa că am destul timp pentru performanţe, să câştig un turneu de Mare Şlem, nu? Încă de anul trecut, m-a relaxat gândul că mai am mulţi ani de carieră. La început, mă gândeam că mă retrag la 28 de ani, anul trecut am zis la 30 de ani. Acum, plănuiesc să mă retrag la 32 de ani", a mai spus Halep pentru site-ul WTA.

Simona Halep, în vârstă de 25 de ani, se pregătește pentru debutul în cadrul urneului Premier Mandatory de la Miami, unde o va întâlni pe japoneza Naomi Osaka (locul 49 WTA). Turneul este dotat cu premii totale în valoare de 6.993.450 dolari.

Simona Halep a câştigat 14 titluri WTA până acum şi a mai disputat 8 finale, printre care cele de la Roland Garros şi Turneul Campioanelor, în 2014.

 

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă