10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialSimona Halep, favorită la câștigarea Roland Garros 2015. Ce spun experții ESPN

Simona Halep, favorită la câștigarea Roland Garros 2015. Ce spun experții ESPN

Simona Halep, cap de serie numărul 3, este considerată de analiștii postului de televiziune ESPN drept marea favorită la câștigarea grand slam-ului de la Paris. Românca este peste rivalele sale, Serena Williams și Maria Șarapova.

A treia jucătoare a lumii este pe cai mari în debutul turneului Roland Garros, iar evoluțiile sale din ultimul timp au propulsat-o în topul favoritelor experților din lumea tenisului. 

Unsprezece analiști ai rețelei americane ESPN, printre care și colaboratorul Simonei, Darren Cahill, și-au anunțat predicțiile pentru turneul de la Paris. Astfel, dacă în topul favoritelor la câștigarea trofeului se află Halep, într-un top al jucătorealor surpriză se află și Irina Begu.

Halep a fost aleasă de 5 dintre analiști, printre care și Cahill. Colaboratorul Simonei consideră de asemenea că Irina Begu ar putea fi o surpriză a turneului. 

Halep este urmată de Maria Șarapova, aleasă de 4 dintre analiști, respectiv de Serena Williams, 2 voturi.

Principalul favorit la masculin este considerat Novak Djokovic, favoritul a 7 dintre analiști. Marile surprize sunt așteptate să fie, la masculin, Fabio Fognini (3 voturi), iar la feminin, Kuznețova (4).

Cele mai citite

Nicuşor Dan şi Dreapta Unită au depus candidaturile la Bucureşti

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, şi-a depus joi candidatura pentru un nou mandat, iar alături de el s-au aflat liderii Alianţei Dreapta Unită, care au...

Crește cu 50% numărul de muncitori filipinezi așteptați în România anul acesta

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei Filipino-Române organizate de curând în Filipine, de către Departamentul de Muncitori Migranți, din cadrul Guvernului Filipinez, a...

Lăcrămioara Perijoc boxează pentru aur la Campionatele Europene de la Belgrad

Pugilista română Lăcrămioara Perijoc va lupta pentru medalia de aur în cadrul categoriei 54 kg, la Campionatele Europene de box de la Belgrad, după...
Ultima oră
Pe aceeași temă