15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialSimona Halep: Îmi place totul aici, la Roma. Cum explică eliminarea de...

Simona Halep: Îmi place totul aici, la Roma. Cum explică eliminarea de la Madrid

Simona Halep, locul 2 WTA, a spus înaintea primului său meci de la Roma că turneul Premier 5 din Capitala Italiei este locul în care ea a început să joace la un nivel foarte ridicat.

“Îmi place totul aici, la Roma, mâncarea este extraordinară. Aici am început să joc la alt nivel şi am început să urc în clasamentul mondial. Sunt extrem de fericită în acest moment, deoarece am jucat bine la Indian Wells şi Miami, la fel cum am făcut-o şi la începutul anului”, a spus Halep, conform Mediafax.

Românca spune că trebuie să muncească și mai mult pentru a putea depăși problemele care au apărut la Madrid, acolo unde a fost eliminată în primul tur, de numărul 27 mondial, Alize Cornet.

Citește și Clasamentul WTA înainte de Roma: Luptă strânsă între Halep și Șarapova, Begu continuă ascensiunea

Simona Halep consideră că are nevoie de mai multe meciuri pe zgură pentru a ajunge la cel mai înalt nivel: “Mă simt bine pe toate suprafeţele, dar pe zgură nu am făcut o figură frumoasă anul acesta deoarece nu am jucat multe meciuri. Am nevoie de meciuri multe pentru a ajunge la cel mai înalt nivel. Trebuie să muncesc mai mult şi să lupt în fiecare partidă. Nu simt nicio presiune. Şi anul trecut am fost pe locul doi. E normal să fiu acolo, deoarece am câştigat multe meciuri în acest an. Va trebui să rămân concentrată şi să muncesc mult mai mult”.

Simona Halep, cap de serie numărul 2, va evolua direct în turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, urmând ca în runda secundă să întâlnească învingătoarea din meciul dintre americancele Varvara Lepchenko şi Alison Riske.

Citește și Testul final pentru Halep, înaintea Roland Garros

Cele mai citite

Grecia, la picioarele lui Răzvan Lucescu! Antrenorul român a cucerit un nou titlu cu PAOK Salonic

Formația PAOK Salonic, pregătită de antrenorul român Răzvan Lucescu, s-a impus cu scorul de 2-1 pe terenul rivalei locale Aris și a câștigat al...

Ce pensie va avea Traian Băsescu, după ce și-a pierdut îndemnizația de fost președinte

Traian Băsescu a rămas fără îndemnizația de fost președinte în 2022. Astfel, acum va încasa doar pensie de europarlamentar. Fostul președinte liberal nu mai...

Elicopterul președintelui iranian Raisi nu a fost încă găsit! Mesajul transmis de ayatollahul Khamenei

Televiziunea de stat de la Teheran difuzează rugăciuni, în timp ce echipele de salvatori efectuează căutări în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul prăbușit...
Ultima oră
Pe aceeași temă