10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO: Simona Halep, în cursa pentru cea mai bună jucătoare a lunii...

VIDEO: Simona Halep, în cursa pentru cea mai bună jucătoare a lunii iulie

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost nominalizată la titlul de cea mai bună jucătoare a lunii iulie, de site-ul WTA, informează Agerpres.

Contracandidatele româncei sunt jucătoarele americane Madison Keys și Venus Williams, precum și britanica Johanna Konta.

Simona Halep a cucerit două titluri WTA luna trecută, unul la București, pe zgură, și altul la Montreal, pe hard, ajungând la o serie de zece victorii consecutive. La Rogers Cup le-a învins, printre altele, pe Karolina Pliskova, Svetlana Kuznețova, Angelique Kerber, iar în finală a dispus de Madison Keys (7-6, 6-3), trecându-și în palmares al treilea său titlu în acest sezon și al 14-lea în total.

Madison Keys a jucat finala la Montreal și a revenit în top 10 WTA, iar în clasamentul Road to Singapore (pentru Turneul Campioanelor) ocupă locul opt. Johanna Konta, cea mai bună jucătoare britanică la feminin, a cucerit primul său titlu WTA, la Stanford, învingând-o în finală pe Venus Williams, după care s-a oprit în sferturi de finală la Montreal. Venus Williams a jucat finala la Stanford, iar apoi a ajuns până în optimi la Montreal.

În 2016, Angelique Kerber a fost desemnată în două rânduri cea mai bună jucătoare a lunii (ianuarie, aprilie), celelalte luni avându-le drept laureate pe Carla Suarez Navarro (februarie), Victoria Azarenka (martie), Garbine Muguruza (mai) și Serena Williams (iunie).

Nominalizările sunt făcute de wtatennis.com, iar câștigătoarele sunt desemnate prin votul fanilor pe site-ul WTA.

 

Cele mai citite

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....
Ultima oră
Pe aceeași temă