13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialSimona Halep, în semifinalele turneului de la Madrid. A bătut-o pe Ana...

Simona Halep, în semifinalele turneului de la Madrid. A bătut-o pe Ana Ivanovici cu 6-2, 6-2

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Madrid după ce a învins-o azi cu 6-2, 6-2, pe Ana Ivanovici, favorita numărul 11 a turneului.

Halep a început mai slab jocul, care a durat aproximativ o oră. Ivanovici s-a desprins la 2-0, dar românca a revenit în joc. A profitat de greşelile neforţate ale adversarei sale şi a dominat patida câştigând consecutiv următoarele şase ghemuri, câștigând setul cu 6-2.

În debutul celui de-al doilea set, cele două jucătoare au mers cap la cap, însă finalul i-a aparţinut Simonei Halep care s-a impus tot cu 6-2.

Halep o va întâlni în semifinalele turneului dotat cu premii în valoare totală de 3.671.405 euro pe jucătoarea cehă Petra Kvitova, a cincea favorită şi locul 6 mondial, care a beneficiat în sferturi de abandonul liderului mondial, americanca Serena Williams.

Simona Halep şi Petra Kvitova s-au mai întâlnit o singură dată, în finala turneului de la New Haven, în 2013. Halep s-a impus atunci cu scorul de 6-2, 6-2. Pentru calificarea în penultimul act al competiţiei, Halep va primi 390 de puncte WTA şi un cec în valoare de 172.425 de euro.

Aceasta este a doua semifinală de turneu Premier Mandatory pentru Simona Halep, după cea de la Indian Wells, din luna martie, pierdută de româncă în faţa sportivei poloneze Agnieszka Radwanska, scrie Mediafax.

Cele mai citite

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...
Ultima oră
Pe aceeași temă