13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialSimona Halep, lăudată de presa internațională după meciul cu Flavia Pennetta

Simona Halep, lăudată de presa internațională după meciul cu Flavia Pennetta

Presa internaţională a remarcat forma de excepţie a Simonei Halep şi a considerat, astfel, normală victoria pe care jucătoarea română a înregistrat-o, luni, în meciul cu italianca Flavia Pennetta, din optimile de finală ale turneului Miami Open, informează Mediafax.

Citește și: Halep dezvăluie secretul primei victorii în fața Flaviei Pennetta. Ce a declarat după meci

“Excelenta Pennetta se predă unei jucătoare în mare formă”, a titrat livetennis.it.

“Halep zboară, Pennetta cedează pentru prima dată în faţa româncei”, a titrat şi site-ul oktenis.it, care a continuat: “Ultima lor întâlnirea avusese loc la US Open, când sportiva din Brindisi ajungea în semifinale, iar românca nu devenise încă jucătoarea de temut care pierdea greu în faţa Mariei Şarapova la Roland Garros. (…) Într-un turneu plin de surprize, Simona Halep şi Serena Williams sunt singurele jucătoare în acest moment care îşi confirmă statutul de favorite, ţinând cont că doar ele au rămas în sferturi dintre cele clasate pe primele nouă locuri ale ierarhiei WTA”.

“13 la rând pentru Simona Halep, după ce a învins-o pe Flavia Pennetta”, a titrat tennisworld.com. “Simona Halepnu o mai învinsese niciodată pe Flavia Pennetta, românca reuşind să câştige un set din şapte în cele trei meciuri anterioare. Însă luând în considerare forma bună arătată în 2015, nu este o surpriză că Halep a triumfat în sfârşit în faţa jucătoarei italiene”, a precizat sursa citată.

“Halep continuă cursa pentru «dubla» Indian Wells-Miami, după succesul de luni, din meciul cu Flavia Pennetta”, a notat l’Equipe.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, marţi, cu scorul de 6-3, 7-5, pe Flavia Pennetta din Italia, locul 28 WTA şi cap de serie numărul 15, calificându-se în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open.

Partida a durat o oră şi 31 de minute şi, la finalul întâlnirii, Halep a obţinut a 13-a victorie consecutivă în circuitul WTA.

Anterior, Halep, 23 de ani, şi Pennetta, 33 de ani, s-au mai întâlnit de trei ori şi de fiecare dată s-a impus sportiva italiană. Ultimul lor meci a fost la ediţia 2013 a US Open, în faza optimilor de finală, iar scorul a fost de 6-2, 7-6 (3).

În faza următoare, Halep va juca împotriva jucătoarei americane Sloane Stephens, locul 45 WTA.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă