15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialSimona Halep, liderul noii generații. Lăudată pe site-ul oficial al Wimbledon!

Simona Halep, liderul noii generații. Lăudată pe site-ul oficial al Wimbledon!

Simona Halep a fost lăudată pe site-ul oficial al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după victoria ușoară, obținută în primul tur. Englezii scriu despre Halep că românca și-a confirmat statutul de lider al noii generații, în timp ce alți cititori îi sunt recunoscători, în comentarii, pentru faptul că nu scoate tot felul de țipete când lovește mingea.

Halep a început foarte bine și cel de-al treilea turneu de Grand Slam disputat anul acesta, ea învingând-o în primul tur, cu scorul de 6-2, 6-2, pe brazilianca Teliana Pereira, locul 91 WTA. În turul al doilea va întâlni o adversară mult mai accesibilă, venită din calificări, iar românca este deja văzută una dintre principalele contracandidate la titlu, mai ales că până în optimi nu va avea vreo adversară cap de serie.

Halep este lăudată pe site-ul oficial al turneului de la Wimbledon pentru evoluția sa din ultimul an, dar mai ales pentru faptul că a jucat finala de la Roland Garros, pe care a pierdut-o cu greu. Englezii consideră că finala Roland Garros a reprezentat de fapt momentul în care Halep a devenit o adevărată jucătoare de top.

"Pe parcursul ultimelor 12 luni, jucătoarea de 22 de ani a reușit să facă tranziția de la fosta junioară număr unu mondial spre o TOP 10 WTA", scriu englezii.

"Vreau să dau totul pe teren și să joc la cel mai înalt nivel al meu. Vreau să joc cele mai bune meciuri ale mele aici, să câștig fiecare meci și fiecare turneu, dar nu este ușor. Voi încerca mereu să dau ce am mai bin pe teren. În fiecare zi am un obiectiv și voi lupta pentru el", a declarat Simona Halep pentru site-ul oficial al Wimbledon.

Fanii i-au transmis mesaje Simonei în comentariile articolului, iar unii dintre fani îi sunt recunoscători pentru faptul că românca este una dintre puținele care, deși joacă la un nivel foarte înalt, nu țipă la fiecare lovitură a mingiei, așa cum face, spre exemplu, Maria Șarapova.

Cele mai citite

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...

Daniel Nicodim, viceprimar Ploiești: Legea care a declarat 10 Mai ca Ziua Independenței Naționale a îndreptat o gravă mistificare istorică

Primăria municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești au organizat ceremoniile dedicate Zilei Independenței Naționale a României, care s-au desfășurat la Monumentul Vânătorilor, primul monument din...

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...
Ultima oră
Pe aceeași temă