17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialSimona Halep, pregătită pentru turneul american. US Open, principalul obiectiv

Simona Halep, pregătită pentru turneul american. US Open, principalul obiectiv

Simona Halep se pregătește pentru deplasarea în SUA, acolo unde va participa la celei trei mari turnee americane, printre care și US Open. Halep a semnat un contract de sponsorizare cu Dedeman, eveniment la care și-a făcut publice obiectivele pentru perioada următoare.

După turneul de tenis BRD Bucharest Open, pe care l-a câștigat, Simona Halep și-a luat o perioadă de pauză, după care a început pregătirea pentru turneele americane de tenis, din luna august. 

”Voi merge în SUA în august, unde voi evolua la Cincinnati, New Haven şi apoi la US Open", a declarat Halep. Românca va avea de apărat 900 de puncte în cele trei turnee, însă ea speră să adune chiar mai multe în încercarea de a o depăși pe Na Li în clasament și a deveni numărul 2 mondial.

O miză uriașă o va avea US Open, turneu care îi va putea aduce foarte multe puncte, extrem de importante în lupta pentru un loc la Turneul Campioanelor, de la sfârșitul lui octombrie. Halep a declarat că este visul ei să ajungă la turneul de final de an.

Halep, care a câștigat anul acesta două turnee (8 în întreaga carieră), la București și la Doha, a semnat un contract de sponsorizare cu firma Dedeman, pentru 500.000 euro. Este cel de-al doilea sponsor al Simonei Halep, după ce a mai semnat și cu adidas Internațional. Cu ocazia parteneriatului, Dedeman a anunțat că va construi 13 terenuri de tenis în țară, la magazinele sale.

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...
Ultima oră
Pe aceeași temă