15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialSimona Halep: România are șanse mari să întoarcă scorul cu Belgia

Simona Halep: România are șanse mari să întoarcă scorul cu Belgia

Indisponibilă pentru meciul de Fed Cup cu Belgia din cauza unei accidentări, Simona Halep a declarat duminică, la Sala Polivalentă, că echipa României are "șanse mari" să întoarcă scorul după înfrângerile suferite sâmbătă de Monica Niculescu și Sorana Cîrstea.

"Șansele noastre sunt mari să întoarcem scorul din punctul meu de vedere. Ambele fete pot să câștige la meciurile la simplu, iar la dublu cred că avem o șansă în plus. Dar trebuie să o luăm meci cu meci. Este nevoie să le susținem pentru că știm toți cât de greu este să pleci de la 0-2. Irina Begu poate să câștige… Mertens joacă și ea bine, vom vedea. Ieri a fost o zi bună, dar a fost tristă din punct de vedere al scorului. Însă fetele noastre au jucat foarte bine și trebuie apreciate pentru tot efortul depus pe teren", a spus Halep.

Numărul 4 mondial a adăugat că este exclusă o intervenție chirurgicală la genunchiul accidentat. "E foarte greu departe de teren. Am avut emoții ieri, m-am manifestat un pic. E greu să stai pe margine, dar nu ai ce face atunci când ești bolnav sau accidentat. Nu se pune problema de operație, este exclus", a menționat Simona Halep.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Sankt Petersburg, înaintea meciului din sferturile de finală, cu rusoaica Natalia Vihlianțeva, din cauza unei accidentări la genunchi. În aceste condiții, ea a devenit indisponibilă pentru meciul de Fed Cup cu Belgia de la București.

Echipa feminină de tenis a României este condusă cu 2-0 de Belgia, în primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, după primele două partide ale întâlnirii. Sâmbătă, Kirsten Flipkens a învins-o pe Monica Niculescu în două seturi, cu 6-3, 6-4, iar Yanina Wickmayer s-a impus cu 7-6 (4), 5-7, 7-5 în fața Soranei Cîrstea.

Duminică, în al treilea meci de simplu, Irina Begu o întâlnește pe Elise Mertens. În cazul în care căpitanii celor două echipe nu fac alte schimbări, în ultima partidă de simplu Sorana Cîrstea o va întâlni pe Kirsten Flipkens, în timp ce meciul de dublu va opune perechile Irina Begu/Patricia Țig și Elise Mertens/Maryna Zanevska.

Cele mai citite

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă