4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Punctul care i-a adus victoria Simonei Halep: Sper ca mâine să...

VIDEO. Punctul care i-a adus victoria Simonei Halep: Sper ca mâine să fiu și mai bună

Simona Halep (6 WTA) a învins-o, sâmbătă după-amiază, pe Andrea Petkovic, numărul 30 mondial, cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-4 în polivalenta de la Cluj şi România a restabilit egalitatea (1-1) la finalul primei zile a întâlnirii cu Germania, din cadrul barajului de menţinere în Grupa Mondială a Fed Cup.

Jucătoarea noastră a alternat momentele foarte bune cu lipsa de inspirație și s-a confruntat și cu probleme de sănătate. Echipa medicală a intervenit de două ori pentru ca Simona să poată rămâne în meci.

Citește și: VIDEO. Simona Halep o învinge pe Andrea Petkovic cu 2-1 la seturi în meciul doi la Cluj în Fed Cup. România-Germania 1-1 scorul la general

La final, Simona a ţinut să le mulţumească miilor de spectatori din tribunele de la Cluj care au purtat-o spre victorie.

“Mulţumesc tuturor că aţi venit şi m-aţi susţinut atât de bine. A fost un meci foarte dificil, cu multe emoţii. Mă bucur că am câştigat această partidă, sper ca mâine să fiu şi mai bună”, a spus sportiva din Constanţa, conform DigiSport.

 Conform tragerii la sorţi, duminică, în meciul de la ora 13:00 al confruntării România – Germania, care are loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în barajul pentru menţinerea în Grupa Mondială a Fed Cup, se vor întâlni Simona Halep, numărul şase mondial, şi Angelique Kerber (3 WTA).

Al doilea meci de simplu al zilei de duminică le va opune pe Irina Begu (35 WTA) şi Andrea Petkovic (30 WTA). La dublu vor evolua perechile Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu şi Annika Beck/Julia Goerges. Germania ocupă locul 4 în clasamentul Fed Cup, iar România se află pe 9.

 

 

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă