13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialSimona Halep contra Lucia Safarova, joi, în turul doi la US Open

Simona Halep contra Lucia Safarova, joi, în turul doi la US Open

Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, va evolua, joi, de la ora 18.00, cu Lucie Safarova din Cehia, locul 44 WTA, în turul al doilea al US Open, ultimul Grand Slam al anului, informează News.ro.

Meciul dintre Halep şi Safarova este primul de pe terenul Arthur Ashe, cu începere de la ora locală 11.00 (ora 18.00 – ora României).

Safarova a învins-o marţi, cu scorul de 6-4, 6-4, pe australianca Daria Gavrilova, locul 45 WTA, într-o oră şi 28 de minute de joc. La rândul ei, Halep a trecut, tot marţi, de Kirsten Flipknes din Belgia, locul 56 WTA, cu 6-0, 6-2.

Scorul întâlnirilor directe dintre Halep şi Safarova este de 3-1 pentru româncă. Jucătoarea din Cehia a câştigat în 2011, prima lor partidă, cu 6-2, 6-4, în turul al doilea al turneului de la Toronto.

Halep s-a impus în semifinale la Nurnberg, în 2013, cu 6-3, 0-6, 6-2, în turul al treilea la Indian Wells, cu 6-2, 4-6, 6-4, şi în optimi la Cincinnati, cu 6-4, 7-5, ultimele două meciuri având loc în 2014.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă