22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialSimona Halep despre afirmaţiile lui Ilie Năstase cu privire la Serena Williams:...

Simona Halep despre afirmaţiile lui Ilie Năstase cu privire la Serena Williams: Sunt un pic nepotrivite, dar a glumit

Simona Halep este de părerere că afirmaţile lui Ilie Năstase despre Serena Williams sunt un pic nepotrivite, însă este convinsă că a fost o glumă, arată News.ro.

"Am auzit ceva, nu prea ştiu exact ceea ce s-a întâmplat. Însă cu toţii îl ştim pe domnul Năstase, el glumeşte mereu şi cu noi la fel, cred că nu trebuie să ne supărăm pe el, aşa e felul lui şi aşa trăieşte el. Probabil că a fost un pic nepotrivit ceea ce a spus, însă din punctul meu de vedere a fost sută la sută glumă. Nu mi s-a părut jignitor, dar oamenii de acolo decid şi o să facă ceea ce trebuie să facă", a declarat Halep, întrebată de presa română pe acest subiect.

Ea a răspuns în limba română, apoi a fost rugată de jurnaliştii britanici să repete în limba engleză. Ea le-a spus că Năstase a fost un pic lipsit de respect cu acea remarcă, dar speră că ITF va înţelege că a fost o glumă şi nu va lua nicio măsură împotriva lui.

Întrebată de un jurnalist britanic dacă ea consideră că Năstase ar trebui să-i ceara iertare Serenei Williams după afirmaţiile făcute, Halep a răspuns: "Da, poate că da, dar sunt sigur că nu a vrut să spună ceva rău. El îi respectă pe toţi jucătorii. Da, poate că trebuie să-i spună ceva".

Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) a deschis o anchetă după un comentariu al căpitanului nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase, despre copilul nenăscut al Serenei Williams, informează BBC.

Cele mai citite

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...

Tu cum îți crești șansele de câștig la păcănele? TOP 5 sfaturi pentru a NU te baza doar pe noroc!

Lumina orbitoare a reflectoarelor, sunetul amețitor al clopoțeilor și senzația inimii care pulsează odată cu rotirea tamburului. Păcănelele online reușesc să ne captiveze cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă