7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialSimona Halep despre afirmaţiile lui Ilie Năstase cu privire la Serena Williams:...

Simona Halep despre afirmaţiile lui Ilie Năstase cu privire la Serena Williams: Sunt un pic nepotrivite, dar a glumit

Simona Halep este de părerere că afirmaţile lui Ilie Năstase despre Serena Williams sunt un pic nepotrivite, însă este convinsă că a fost o glumă, arată News.ro.

"Am auzit ceva, nu prea ştiu exact ceea ce s-a întâmplat. Însă cu toţii îl ştim pe domnul Năstase, el glumeşte mereu şi cu noi la fel, cred că nu trebuie să ne supărăm pe el, aşa e felul lui şi aşa trăieşte el. Probabil că a fost un pic nepotrivit ceea ce a spus, însă din punctul meu de vedere a fost sută la sută glumă. Nu mi s-a părut jignitor, dar oamenii de acolo decid şi o să facă ceea ce trebuie să facă", a declarat Halep, întrebată de presa română pe acest subiect.

Ea a răspuns în limba română, apoi a fost rugată de jurnaliştii britanici să repete în limba engleză. Ea le-a spus că Năstase a fost un pic lipsit de respect cu acea remarcă, dar speră că ITF va înţelege că a fost o glumă şi nu va lua nicio măsură împotriva lui.

Întrebată de un jurnalist britanic dacă ea consideră că Năstase ar trebui să-i ceara iertare Serenei Williams după afirmaţiile făcute, Halep a răspuns: "Da, poate că da, dar sunt sigur că nu a vrut să spună ceva rău. El îi respectă pe toţi jucătorii. Da, poate că trebuie să-i spună ceva".

Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) a deschis o anchetă după un comentariu al căpitanului nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase, despre copilul nenăscut al Serenei Williams, informează BBC.

Cele mai citite

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă