23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialSimona Halep joacă duminică noaptea în turul al treilea de la Miami...

Simona Halep joacă duminică noaptea în turul al treilea de la Miami Open

Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 3, o va va întâlni luni, de la ora 02,30, pe sportiva Anett Kontaveit din Estonia, locul 112 WTA, venită din calificări, în turul al treilea al Miami Open.

Această partidă este a cincea pe arena centrală de la Crandon Park. Primul meci, unul masculin, începe duminică, la ora 18,00. Apoi, nu înainte de ora 20,00, va avea loc partida Angelique Kerber – Shelby Rogers.

Imediat după această întâlnire, pe acelaşi teren central, vor evolua Patricia Maria Ţig, locul 95 WTA, venită din calificări, şi americanca Venus Williams, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 11. Înaintea meciului Simonei Halep mai este programată o partidă masculină.

Halep şi Ţig sunt singurele jucătoare din România rămase în concurs pe tabloul principal şi vor lupta pentur locuri în optimi.

Cele mai citite

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă