13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialSimona Halep o atacă pe Irina Begu: Setul doi a fost cadou...

Simona Halep o atacă pe Irina Begu: Setul doi a fost cadou de Paşte. Cum răspunde jucătoarea

Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a plâns, în timpul meciului disputat cu jucătoarea Irina Begu, la Madrid, că oamenii din staff au comunicat prea mult cu ea. În replică, Irina Begu a declarat că nu își dorește să fie implicată într-un scandal, punând declarațiile lui Halep pe seama nervilor, potrivit Digisport

Halep a spus, despre setul al doilea, că „a fost cadou de Paște”. „Nu pot explica, dar ştiam că în setul al treilea îmi voi reveni. La 3-0 ştiam deja că se va încheia 6-0 şi că va trebui să îmi dau un restart”, a adăugat ea.

Întrebată dacă a vorbit cu Begu după meci, jucătoarea a răspuns că „nu prea au vorbit”. 

 Am vorbit mai mult cu Bacsinszky. Nu m-a deranjat. Nu am mai auzit până acum să se întâmple asta. Toţi antrenorii încurajează, dar nu dau şi sfaturi în timpul meciului. Este metoda lor, nu vreau să comentez. Trebuie să-mi văd de treabă pe teren şi să nu mă uit la alte persoane”, a susţinut Simona”, a mai spus Simona Halep.

Citește și: TENIS: Simona Halep s-a calificat în semifinale, la Madrid, după un meci de poveste cu Irina Begu

În replică, Irina Begu a explicat, pentru Digi Sport, că a fost „un salut normal”. „Nu ştiu dacă e rece sau nu, dar nu cred că ar trebui să fie altfel. Adrian (n.r. – Adrian Cruciat, antrenorul Irinei), indiferent de meci sau de cine joc, se comportă la fel. Nu face ceva în plus, dacă joc cu o româncă sau nu”.

În ceea ce privește încurajările pe care antrenorii i le-au dat, în timpul meciului, Begu a afirmat că „poate și echipa ei a fost într-un fel”, însă nu a oferit mai multe explicații, precizând doar că nu vrea să „intre într-un scandal”, pentru că ar atecta atât imaginea lor, cât și a României.

„Prefer să nu spun mai multe. Nu îmi doresc un scandal şi nu vreau să fiu implicată în aşa ceva. E uşor la nervi să spui ceva. Probabil că a fost tensionată”, a mai spus jucătoarea.

Cât despe setul „primit cadou de Paști”, Irina Begu s-a mulțumit să explică că este nevoie de muncă pentru câștigarea unui set.

Să fie un cadou primit, ce pot să zic? Pentru a câştiga un set, trebuie să munceşti. Eu consider că am intrat mai agresivă în teren, în setul doi, am luat mingea mai repede. Până la 3-0 s-a jucat, după care au existat câteva puncte pe care mi le-a dat, însă de la a da un set, la a câştiga cineva un set e o cale lungă”, a spus Irina Begu.

Simona Halep a reușit să câștige un meci dramatic cu Irina Begu și s-a calificat în semifinalele turneului de la Madrid, scor 6-3, 0-6, 6-1.

Citește și: Halep, Begu și Țig au aflat la ce oră își vor înfrunta miercuri adversarele din optimi la Madrid

Cele mai citite

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...
Ultima oră
Pe aceeași temă