18.5 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialSimona Halep rămâne pe locul șase în clasamentul WTA

Simona Halep rămâne pe locul șase în clasamentul WTA

Jucătoarea română de tenis Simona Halep este, în continuare, pe locul șase în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicităţii luni, informează Agerpres.

Americanca Serena Williams este lider detaşat cu 8.625 puncte, urmată de poloneza Agnieszka Radwanska (5.775 puncte) şi de germanca Angelique Kerber (5.740 puncte), care au făcut rocada în clasament. Pe locul patru se menţine Garbine Muguruza din Spania (4.831 puncte), iar Victoria Azarenka din Belarus este în continuare pe cinci cu 4.530 de puncte, cu un avans de aproape 800 de puncte faţă de Halep (3.785 puncte). Românca are doar 22 de puncte în plus faţă de Petra Kvitova din Cehia (3.763 ) şi 190 peste italianca Roberta Vinci (3.595 puncte).

Pe locul nouă se află rusoaica Maria Şarapova, cu 3.432 de puncte, iar pe poziția a zecea este Belinda Bencic din Elveţia, cu 3.340 de puncte.

Monica Niculescu a urcat un loc şi se află pe 31, Irina Begu a coborât o treaptă şi este pe 35, iar Alexandra Dulgheru rămâne pe 97. 

La dublu, Monica Niculescu se menţine pe locul 31, Irina ocupă în continuare poziţia 39, în timp ce Raluca Olaru a coborât două locuri şi se află pe 51. 

 

Cele mai citite

Județul Bihor are o nouă destinație speologică și turistică

Județul Bihor are o nouă destinație turistică spectaculoasă la mai puțin de 30 de kilometri de Oradea: un circuit de cinci kilometri în comuna...

Ciolacu transmite că soarta colaborării dintre PSD și PNL se discută pe 10 iunie

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat, marţi, că pe data de 10 iunie, ziua de după alegerile locale şi europarlamentare, va avea loc...

Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat. Un agresor a fost reținut

Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat și a fost transportat la un spital. Un suspect, considerat a fi autorul agresiunii, a fost reținut de...
Ultima oră
Pe aceeași temă