14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialSimona Halep s-a retras de la Connecticut Open. Ce probleme a acuzat...

Simona Halep s-a retras de la Connecticut Open. Ce probleme a acuzat sportiva

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA,  a precizat că s-a retras de la Connecticut Open, din cauza unei accidentări la coapsa stângă, potrivit Mediafax

“Îmi pare foarte rău că trebuie să mă retrag de la New Haven. Iubesc turneul şi am amintiri plăcute aici, reuşind să câştig titlul în trecut. Am avut câteva săptămâni dificile care m-au lăsat cu dureri la piciorul stâng şi, din nefericire, nu pot să mă forţez să joc atât de aproape de US Open”, a declarat Halep, într-un comunicat, citat de presa americană.

Citește și: Simona Halep a pierdut meciul de la Cincinnati împotriva Serenei Williams cu 3-6 / 6-7

Câştigătoare a ediţiei din 2013, Simona Halep va fi înlocuită pe tabloul principal al competiţiei de categorie Premier care a început duminică şi la care era principala favorită de “lucky loser-ul” Lesia Ţurenco, din Ucraina, locul 44 WTA. Anul trecut, românca a fost eliminată în turul al doilea al Connecticut Open de sportiva slovacă Magdalena Rybarikova, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-3.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost învinsă, duminică, cu scorul de 6-3, 7-6 (5), de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, în finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

Halep a pierdut a doua finală la rând, după ce în urmă cu o săptămână a abandonat în ultimul act al Rogers Cup de la Toronto, în faţa elveţiencei Belinda Bencic, la scorul de 6-7 (5), 7-6 (4), 0-3, din cauza unor probleme medicale.

Astfel, următoarea competiţie la care va participa Simona Halep este US Open, ultimul Grand Slam al anului, care va începe la 31 august.

În ciuda înfrângerii suferite la Cincinnati, Halep va fi, începând de luni, pe locul 2 WTA, detronând-o de pe această poziţie pe rusoaica Maria Şarapova. Totodată, românca va fi cap de serie numărul 2 la US Open.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă