15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Simona Halep se alătură campaniei "Grijă pentru copii", pentru sprijinirea maternităților

VIDEO. Simona Halep se alătură campaniei “Grijă pentru copii”, pentru sprijinirea maternităților

Simona Halep și-a anunțat, marți, suportul său pentru campania "Grijă pentru copii", care are ca scop dotarea maternităţilor din ţară cu echipamente medicale necesare copiilor născuţi prematur.

Simona, numărul 3 mondial, s-a alăturat campaniei, dezvoltate de Salvaţi Copiii România, susținând că se implică în astfel de campanii, umanitare, deoarece vrea să-i ajute și ea pe alții, la rândul ei, cum poate.

"Faptul că este vorba despre copii care luptă pentru viaţă m-a determinat să mă implic în această campanie. M-a impresionat foarte mult numărul mare de copii născuţi prematur şi am făcut tot posibilul să susţin această campanie. Sunt foarte încântată de acest parteneriat cu Dorna. Am o relaţie specială cu copiii, îi iubesc. Mă bucur că pot face parte din acest proiect. Trebuie să ajutăm aceşti copii să supravieţuiască. Mă văd mamă cu trei copii. Îmi doresc foarte mult copii, dar voi vedea ce-mi rezervă viitorul", a declarat Simona Halep, potrivit Mediafax.

Citește și Fed Cup: România va întâlni Canada, în barajul Grupei Mondiale, în deplasare. Ce adversare vor avea Halep și Begu

În România, unul din zece copii se naşte prematur şi are nevoie de îngrijire medicală specială, prin această campanie iniţinatorii, Dorna şi Salvaţi Copii, reuşind să modernizeze în 2013 şi 2014 un număr de 30 de maternităţi, care au beneficat de investiţii de 300.000 de euro.

Referitor la partida demonstrativă pe care urmează să o dispute cu preşedintele Klaus Johannis, Halep a spus că speră să adune cât mai mulţi copii pentru a se bucura de eveniment: "Nu va fi o competiţie. Va fi un meci demonstrativ, jucat din plăcere. Sper să aducem cât mai mulţi copii să ne bucurăm de eveniment".

Alături de Salvaţi Copiii România, la campanie participă şi îmbuteliatorul de ape minerale Dorna. Scopul campaniei, ajunsă la cea de a treia ediţie, este dotarea cu echipamente medicale de specialitate a maternităţilor din ţară.

În ultima săptămână, Simona Halep a postat pe contul său de Facebook mai multe filmuleţe care anunţau campania, însoţite de mesaje precum "Ştim noi oare ce înseamnă o luptă adevărată?", "Lupta noastră nu e nimic pe lângă lupta lor" şi "Luptele adevărate sunt pentru viaţă".

Cele mai citite

BEC: Tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot va fi luni, 29 aprilie

Preşedintele Biroului Electoral Central (BEC) va efectua, luni, 29 aprilie, tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot al...

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...

VIDEO. Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist îi cer premierului Pedro Sanchez să rămână în funcție

Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist au venit sâmbătă, 27 aprilie 2024, din întreaga Spanie la un miting la Madrid pentru a-i cere premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă