15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialSimona Halep se va confrunta cu Samantha Stosur duminică seară

Simona Halep se va confrunta cu Samantha Stosur duminică seară

Favorită numărul 6 la Roland Garros, Simona Halep o va întâlni în optimile de finală pe Samantha Stosur din Australia. Meciul dintre Halep şi Stosur va încheia ziua de duminică pe arena centrală, Philippe-Chatrier.

Partida Simonei Halep se va disputa după jocurile Svetlana Kuznetsova – Garbine Muguruza, Viktor Troicki – Stan Wawrinka şi Kei Nishikori – Richard Gasquet.

Irina Begu, favorita cu numărul 25 la câştigarea turneului, o va întâlni pe Shelby Rogers din Statele Unite. Begu-Rogers este a doua partidă de pe arena Suzanne-Lenglen.

În turul 3 la dublu masculin, Florin Mergea şi Rohan Bopanna, favoriţi numărul 6, vor juca în primul meci al zilei, de la ora 12:00, pe terenul 2, cu Brian Baker (Statele Unite) şi Marcus Daniell (Noua Zeelandă).

Duminică vor începe şi turneele de juniori. România este reprezentată la Roland Garros de Ioana Minca, Oana Gavrilă şi Georgia Crăciun.

Cele mai citite

Marmaris, Izmir sau Antalya: tu unde mergi vara aceasta?

Vrei să mergi vara aceasta în Turcia? Poate fi destinația ideală pentru o vacanță de poveste.  Vei putea face sporturi nautice, te vei relaxa la...

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă