12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialSimona Halep are un nou antrenor, prieten cu Djokovici. Cine îi ia...

Simona Halep are un nou antrenor, prieten cu Djokovici. Cine îi ia locul lui Wim Fissette

Simona Halep, numărul 3 mondial, și-a ales antrenorul care îi va lua locul belgianului Wim Fissette. Anunțul a fost făcut de managerul jucătoarei, Virginia Ruzici.

Halep va colabora, în 2015, cu antrenorul Victor Ioniță. Românul este prieten cu Novak Djokovic și a mai antrenat-o în trecut și pe Sorana Cîrstea.

"Vă aduc la cunoştinţă că, începând de astăzi, echipa Simonei Halep pentru anul competiţional 2015 a fost stabilită. Aceasta este formată din: Virginia Ruzici –  Manager, Victor Ioniţă – AntrenorTheodor Cercel – Preparator fizic", se arată într-un comunicat al Virginiei Ruzici.

Începând cu luna ianuarie 2015, pentru turneele de la Shenzhen, Sydney şi Australian Open de la Melbourne, echipei i se va alătura, ca antrenor consultant, suedezul Thomas Högstedt.

Fostul tenisman Thomas Högstedt le-a antrenat pe Caroline Wozniacki, Maria Şarapova şi Li Na.

Simona Halep a colaborat, în 2014, cu antrenorul belgian Wim Fissette. După Turneul Campioanelor, acolo unde a disputat finala cu Serena Williams, Halep a reununțat la colaborarea cu Wim Fissette. Românca declara atunci că își dorește un antrenor român.

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă