14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialSimona Halep, start la Miami Open 2016

Simona Halep, start la Miami Open 2016

Simona Halep, locul 5 WTA se pregătește pentru debutul în cadrul Turneului de la Miami dotat cu premii totale în valoare de 6,1 milioane de dolari.

Românca nu a avut prea mult timp de respiro dupa ce a fost eliminată în sferturile de finală de la Indian Wells de americanca Serena Williams, ocupanta locului 1 în clasamentul mondial.

Anul acesta Simona va avea de înfruntat în prima partidă la Miami o jucătoare de calibru. Ea va evolua direct în turul secund contra câștigătoarei meciului dintre Kateryna Bondarenko și Daria Kasatkina.v

Ucraineanca Bondarenko, în vârstă de 29 de ani, este pe locul 59 WTA, în timp ce Kasatkina este una dintre surprizele acestui început de an, rusoaica de 18 ani urcând pe cea mai înaltă poziție a carierei, a 36- a.

Daca va trece în turul următor, Halep ar putea juca împotriva Samanthei Stosur, locul 27 în lume, iar în optimi ar putea să o întâlnească pe Lucie Safarova, locul 15.

Anul trecut, Simona a fost aproape de o performanță magnifică, doar două jucătoare în istorie reușind în acelasi an să câștige atât Indian Wells cât și Miami: Steffi Graf și Kim Clijsters.

Alături de Halep la Miami vor mai juca direct pe tabloul principal alte trei românce: Monica Niculescu, Irina Begu și Alexandra Dulgheru.

Monica Niculescu, cap de serie 32 la Miami calificată direct în turul secund își așteaptă partenera de întrecere după confruntarea dintre Shuai Peng și Alison Van Uytvank. 

Irina Begu va juca în primul tur contra unei jucătoare din calificări, pentru ca în turul secund să joace contra nemțoaicei Sabine Lisicki, direct calificată acolo. Alexandra Dulgheru o va întâlni pe  Lesia Tsurenko. În turul secund, ar urma un duel cu rusoaica Ekaterina Makarova.

Cele mai citite

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...
Ultima oră
Pe aceeași temă