10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialSimona Halep va întâlni numărul 1 al Ungariei în turul al doilea...

Simona Halep va întâlni numărul 1 al Ungariei în turul al doilea de la Guangzhou

Simona Halep, 2 WTA, va întâlni, în turul al doilea al turneului de la Guangzhou, cel mai bine clasată jucătoare a Ungariei, Timea Babos, 76 WTA. Cele două se vor duela pentru a doua oară în cariera lor.

Halep, 23 ani și Babos, 22 ani vor juca poate cel mai așteptat meci din turul al doilea de la Guangzhou. Ambele din noua generație, s-au mai întâlnit până acum o singură dată, la Budapesta, acolo unde sportiva maghiară era învinsă chiar la ea acasă. Halep se impunea, în sferturi, cu scorul de 7-5, 6-1, ulterior reușind să câștige turneul.

Citește și Simona Halep merge în turul al doilea la Guangzhou, după ce a trecut pe Martici. Victorie la primul meci după US Open

Halep s-a calificat în turul al doilea de la Guangzhou după ce a eliminat-o pe Petra Martici (128 WTA, 24 ani, Croația), venită din calificări, scor 6-4, 6-2. De cealaltă parte, Babos a eliminat o favorită a gazdelor, pe Yang Zhaoxuan (155 WTA, 20 ani, China), scor 6-3, 6-0.

Tot la Guangzhou, Monica Niculescu, a 6-a favorită, s-a calificat în turul al doilea, după ce a trecut cu scorul de 7-6(7/5), 1-6, 6-3, de Yulia Putințeva, 78 WTA.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă