14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialȘOC la US Open: Jucătoare de TOP, retrasă din toate probele, după...

ȘOC la US Open: Jucătoare de TOP, retrasă din toate probele, după o comoție cerebrală! Cum s-a accidentat

Eugenie Bouchard, cap de serie 25, a suferit o comoție cerebrală la US Open, înaintea meciului din optimi. Canadianca s-a retras din toate probele în care participa.

''Eugenie Bouchard s-a retras din turneu, dupa ce a suferit o comoție cerebrală… După meciul său de sâmbătă seara, Bouchard a alunecat și a căzut la vestiare, suferind o rană la cap'', au anunțat organizatorii turneului.

Bouchard se află în momentul de față în afara oricărui pericol, însă este în continuare sub observația cadrelor medicale. Ea s-a lovit atât la cap, cât și la cot. Incidentul a avut loc la cabinele de duș din complexul Flushing Meadows, când Bouchard s-a dus să facă o baie cu gheață, după partida din turul al treilea, când a eliminat-o pe Dominika Cibulkova (50 WTA), scor 7-6(11/9), 4-6, 6-3.

Canadianca trebuia să evolueze, duminică seara, în optimile de finală, împotriva italiencei Roberta Vinci, 43 WTA. De asemenea ea mai avea meciuri la dublu feminin și dublu mixt. Bouchard s-a retras din toate cele trei probe. 

Vinci, care a beneficiat de abandonul canadiencei, va juca în sferturi cu Kristina Mladenovici. Bouchard nu se putea întâlni cu Halep, pe tabloul principal, mai devreme de faza semifinalelor.

Cele mai citite

Ligia Deca nu crede că școlile pot efectua testare antidrog

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a subliniat miercuri că majoritatea şcolilor nu sunt dotate cu infrastructura necesară pentru a efectua testări antidrog în mod eficient. Deca...

Mihai Trăistariu, despre faptul că Robert De Niro investește în Bulgaria: “E peste România”

Celebrul actor de la Hollywood, Robert de Niro, își inaugurează două hoteluri de lux pe litoralul Mării Negre, în Bulgaria, iar vestea a stârnit...

Asigurări de sănătate: despăgubirile cresc cu 27% în 2023, potrivit UNSAR

Românii au accesat anul trecut, în baza asigurărilor voluntare de sănătate, servicii medicale în valoare de 458 milioane lei. Cifra este în creștere cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă