25.3 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialSorana Cîrstea vorbește despre accidentul suferit. Ce gânduri avea jucătoarea de tenis

Sorana Cîrstea vorbește despre accidentul suferit. Ce gânduri avea jucătoarea de tenis

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, care a acces, miercuri, în optimi la BRD Bucharest Open, a declarat că a trecut printr-o perioadă foarte grea, deoarece s-a confruntat cu o accidentare gravă şi nu ştia dacă va putea reveni în competiţie, informează Mediafax.

“Am avut o perioadă grea cu accidentarea la umăr, dar acum sunt sănătoasă şi fericită că pot să joc în faţa românilor. A fost foarte greu pentru mine pentru că accidentarea a fost destul de gravă şi nu ştiam dacă pot reveni. Iar să fiu aici şi să mă bucur de un meci în faţa unui asemenea public e ceva la care nu speram. Acum văd tenisul dintr-un alt punct de vedere, mă bucur că nu mai simt niciun fel de durere şi cred că merg în direcţia bună. Ştiu că mai sunt destule lucruri de pus la punct, mai ales că a trebuit, din cauza accidentării, să-mi schimb serviciul. Şi nu e uşor să-ţi schimbi serviciul la 24 de ani, să-ţi schimbi coordonarea”, a declarat Sorana Cîrstea.

Ea a spus că este mulţumită de prestaţia din meciul cu Sesil Karatanceva (Bulgaria), câştigat cu scorul de 6-2, 6-2, subliniind că se aşteaptă la o partidă grea, joi, cu Andreea Mitu.

 “Am avut o prestaţie destul de bună azi, am juca agresiv. Nu am făcut multe greşeli, şi mă bucur că am început cu o victorie. Mă aştept la un meci greu, pentru că Andreea joacă foarte bine în ultima perioadă. A făcut turul patru la Roland Garros şi are multă încredere. Eu voi încerca să mă concentrez pe partea mea de teren. Voi da sută la sută şi care e mai bună să câştige. Deocamdată nu-mi impun niciun obiectiv, sunt fericită că pot să fiu din nou pe teren. Obiectivul logic ar fi să reintru în Top 100, dar repet, acum doar mă bucur că joc”, a afirmat Cîrstea.

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, locul 165 WTA şi beneficiară a unui wildcard, s-a calificat în optimile de finală la BRD Bucharest Open, după ce a trecut de Sesil Karatanceva (Bulgaria), locul 96 WTA.Sorana Cîrstea s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2, după 62 de minute de joc. În optimi, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Andreea Mitu, locul 78 WTA.

Cele mai citite

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...

Cum să îți păstrezi sănătatea ochilor printr-un consult optometric regulat

Sănătatea ochilor este esențială pentru o viață de calitate. În acest sens, un consult optometric regulat poate juca un rol crucial. Află de ce...

Ce este foliculita, cum o tratăm și cum o putem preveni

Ce este foliculita? Foliculita este o afecțiune comună, în general benignă, a pielii în care foliculul de păr devine infectat/inflamat și formează o pustulă...
Ultima oră
Pe aceeași temă