21.3 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialSportiv din Arad, în comă după o altercație cu un polițist

Sportiv din Arad, în comă după o altercație cu un polițist

Poloistul Alex Băltean, în vârstă de 23 de ani, membru al unui club local, a intrat în comă în timpul unei altercații pe care a avut-o cu un polițist. Cei doi s-ar fi bătut într-un local, după care incidentul a continuat și în afara acestuia.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad audiază, sâmbătă, mai multe persoane care ar fi fost martore la o altercație care a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un local din centrul municipiului Arad, dar și în afara acestuia, şi în urma căreia un sportiv a fost rănit grav la cap, fiind în comă, potrivit Mediafax.

Conform surselor citate, Alex Băltean, membru al unei echipe locale de polo și instructor de înot la un club de sport, ar fi avut o altercație cu un polițist de la Poliția Rutieră Arad. Cei doi s-ar fi bătut într-un local din Piața Avram Iancu, iar altercația ar fi continuat și afară.

Sportivul a suferit o fractură craniană și a fost transportat la Spitalul Județean Arad, de unde a fost transferat imediat, în stare de comă, la un spital din Timișoara.

Reprezentanții Poliției Județene Arad, contactați de corespondentul MEDIAFAX, au refuzat să ofere informații cu privire la caz, spunând doar că este de competența procurorilor.

Anchetatorii vor verifica imaginile surprinse de sistemul de supraveghere video al localului în care a avut loc incidentul, pentru a stabili care sunt persoanele implicate.

Cele mai citite

Pericol de inundații în județele Neamț și Iași! Hidrologii au instituit codul portocaliu

Hidrologii au instituit un cod portocaliu de inundaţii, valabil până la ora 23:00 pe râuri mici din judeţele Neamţ şi Iaşi. Potrivit Institutului Naţional de...

Nicușor Dan și problemele nerezolvate ale traficului bucureștean

În 2020, Nicușor Dan promitea o rezolvare rapidă a situației infernale a traficului din Capitală, prin colaborarea cu un specialist adus din New York...

ANPC, amenzi de 4 milioane de lei pentru comercianții de fructe și legume

Inspectorii de la Protecția Consumatorului au dat amenzi de aproape patru milioane de lei în urma controalelor făcute în prima jumătate a lunii trecute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă