16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialSteaua l-a luat pe Alexandru Maxim.

Steaua l-a luat pe Alexandru Maxim.

Marin Condescu, preşedintele de la Pandurii Tg Jiu, a comentat la Dolce Sport transferul lui Alexandru Maxim la Steaua, dezvăluind în exclusivitate în ce constă mutarea.

Oficialul gorjenilor a spus că Maxim va merge în Ghencea din vară, iar în schimbul lui vor veni Răduţ, Rocha şi Stanca, plus 500.000 de euro şi 20% dintr-un viitor transfer. De asemenea, gorjenii încearcă repatrierea unui alt jucător din Ghencea.

Am ajuns la un acord de principiu. I-am cerut pe Adi Rocha şi Stanca, plus transferul definitiv al lui Răduţ, plus 500.000 de euro şi 20% dintr-un eventual transfer, dar nu mai puţin de 500.000 de euro. Rocha vine din iarnă, iar Stanca vine din primăvară, pentru că acum avem deja trei portari, iar Steaua încă are nevoie de el.

Noi mai avem de luat câte 20% şi din transferurile lui Chiricheş şi Pintilii.

Sunt sigur că Maxim va da randament până în ultima etapă, sperăm să rămânem pe locul 2. De asta nu l-am dat de pe acum, vrem să terminăm pe locul 2.

Sperăm să reuşim şi negocierile cu Martinovici. Am stabilit deja cu el, este înclinat să vină la Pandurii din mai multe motive. Rămâne să luăm legătura şi cu cei de la Steaua ca să rezolvăm aceast transfer“, a spus Condescu la Dolce Sport.

Cele mai citite

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Puntea dintre jocurile virtuale și cele fizice

În peisajul jocurilor de noroc online, apariția cazinourilor live mobile a apărut ca o punte semnificativă între domeniul virtual și experiența tradițională a cazinourilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă