15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSpecialȘumudică revine la conducerea echipei Astra Giurgiu, până în luna iunie

Șumudică revine la conducerea echipei Astra Giurgiu, până în luna iunie

Comisia de Recurs din Cadrul Federației Române de Fotbal a redus pedeapsa antrenorului Marius Șumudică de la șase la două luni, după ce a jucat la pariuri, activitate interzisă de regulamentele în vigoare. Marți, el a revenit la conducerea echipei sale, Astra Giurgiu, însă suspendarea sa va intra în vigoare începând cu 8 iunie, informează Agerpres.

Totodată, sancțiunea financiară i-a fost redusă de la 100.000 de lei la 50.000 de lei.

„Decizia ne-a fost comunicată verbal, după-amiază voi fi la antrenament. Sunt fericit. S-a ridicat sancţiunea până la data de 8 iunie, parcă … iar din 8 iunie sunt suspendat două luni. Iar amenda s-a redus la 50.000 de lei, cred, nici nu m-a interesat. Mă întorc la muncă, mi-era dor de băieţi, de iarbă, de tot ceea ce înseamnă fotbal”, a spus Şumudică. 

Tehnicianul a mulţumit conducerii clubului pentru susţinere şi a afirmat că trebuie să le ofere o masă tuturor celor care l-au sprijinit în această perioadă. “Le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat, lui Dani Coman, care a fost tot timpul alături de mine şi asta a contat. Conducerea clubului a fost alături de mine, iar asta a contat enorm. Atâta timp cât simţi sprijinul, nu te simţi singur. Acum trebuie să plătesc o masă… n-am putut să dau o masă celor din club de ziua mea, mă duc acum să dau o masă de Ziua Femeii”, a menţionat Marius Şumudică. 

Citește și:  Verdict: antrenorul Marius Şumudică, supendat 6 luni şi amendat cu 100.000 de lei

El a afirmat că se aşteaptă la două meciuri foarte grele în semifinalele Cupei Ligii şi în campionat împotriva Stelei, o echipă rănită în opinia lui. „Revin înainte de două meciuri foarte grele cu Steaua. Întâlnim un adversar rănit, ca să zic aşa. Ei nu au câştigat de patru meciuri şi va fi foarte greu. Am văzut şi Pandurii, şi Dinamo sunt echipe foarte bune, deci va fi un play-off interesant”, a adăugat Şumudică. 

 Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a fost sancţionat, în 29 februarie, de Comisia de Disciplină a FRF, cu interzicerea oricăror activităţi legate de fotbal pentru o perioadă de şase luni şi 100.000 de lei penalitate sportivă, pentru că a jucat la pariuri, lucru interzis de regulamentele în vigoare. 

Citește și: Liga 1: Antrenorul Asta Giurgiu riscă o suspendare de doi ani

Cele mai citite

Ciolacu: România va avea cea mai mare creştere economică din Europa în 2024

România va avea "cea mai mare" creştere economică din Europa anul acesta, bazată pe investiţii şi nu pe consum, a declarat, marţi, prim-ministrul Marcel...

Gestionarea culturii de lucernă pentru randamente maxime

Cultura de lucernă are un rol important în agricultura modernă, prin multiplele sale beneficii. Lucerna (Medicago sativa) este o plantă furajeră perenă, din familia...

De ce să măsori ingredientele cu un cântar de bucătărie? 3 motive

Utilizarea unui cântar de bucătărie poate părea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți să măsoare ingredientele „după ochi”. Însă, când începi să...
Ultima oră
Pe aceeași temă