17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialSupercupa României merge la Bacău

Supercupa României merge la Bacău

HCM Constanţa a rămas fără Supercupa României după ce în meciul cu Ştiinţa Bacău a folosit un jucător fără drept de joc. Trofeul a ajuns la vicecampioana Ştiinţa Bacău, în urma unei decizii a Comisiei de Competiţii a Federaţiei Române de Handbal.

"A fost un complex de împrejurări la acel meci, HCM Constanţa l-a folosit fără drept de joc pe handbalistul Rakcevici. Marţi seară am avut şedinţa de comisie, în urma căreia s-a decis omologarea meciului cu 10-0 pentru Ştiinţa Bacău, care e noua câştigătoare a Supercupei României. Jucătorul de la HCM nu avea încă sosită cartea verde. HCM Constanţa a fost informată, iar trofeul va ajunge la Ştiinţa Bacău", a declarat Jan Mateescu, preşedintele Comsiei, potrivit Mediafax.

Meciul dintre Ştiinţa Bacău şi HCM Constanţa s-a desfăşurat în 26 august, la Braşov, scorul final fiind de 24-21 pentru HCM. Oficialii de la HCM au ţinut neapărat să-l vadă la joc pe pivotul Rakcevici, chiar dacă acesta nu avea încă documentele oficiale de joc. Ştiinţa Bacău a contestat dreptul de joc al handbalistului, inclusiv după încheierea meciului, dar atunci nu s-a luat o decizie oficială.

Trofeul a fost decernat după meci, însă acum, în cel mai scurt timp, campioana trebuie să-l trimită spre Bacău, Ştiinţa fiind noua câştigătoare a Supercupei României.

Cele mai citite

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...
Ultima oră
Pe aceeași temă