10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialSurpriză la Wimbledon: Adversară de temut a Simonei Halep, ELIMINATĂ la scor...

Surpriză la Wimbledon: Adversară de temut a Simonei Halep, ELIMINATĂ la scor de o puștoaică

Prima mare surpriză a turneului de la Wimbledon a avut loc chiar în primul tur, după ce sportiva spaniolă Carla Suarez Navarro, cap de serie numărul 9, a fost eliminată la scor de o jucătoare de doar 18 ani, letoniana Jelena Ostapenko.

Ostapenko, 147 WTA, a avut nevoie de doar 52 de minute pentru a se impune cu scorul de 6-2, 6-0, unul dintre cele mai drastice scoruri din lista înfrângerilor suferite de iberică.

Ostapenko a acces pe tabloul principal după ce a primit un wildcard, iar letoniana se pare că nu i-a dezamăgit pe organizatori pentru șansa pe care i-au oferit-o.

Citește și Capi de serie la Wimbledon: Ce au făcut Williams, Djokovic și ceilalți favoriți în primul tur

Navarro este prima jucătoare din top 10 care pleacă acasă de la Wimbledon. Iberica este totodată una dintre cele mai dificile adversare ale Simonei Halep, recordul întâlnirilor dintre cele două fiind de 5-5.

 

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă