8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialSurpriză la CM handbal U18: România a eliminat Croația și s-a calificat...

Surpriză la CM handbal U18: România a eliminat Croația și s-a calificat în sferturi!

Naționala de handbal feminin U18 a României continuă parcursul excelent în cadrul Campionatului Mondial, desfășurat în Macedonia. Tricolorele s-au calificat în sferturile de finală după ce au învins Croația cu scorul de 28-22.

Iureșul dezlănțuit de elevele lui Aurelian Roşca şi Gavril Kozma continuă la Mondialul din acest an, iar următoarea victimă a tricolorele ar putea fi Olanda, după ce Croația, una dintre favoritele turneului, a pierdut fără drept de apel. România nu a avut parte de emoții, croatele reușind să pună probleme serioase doar în primele zece minute ale jocului.

Bianca Bazaliu a fost din nou principala marcatoare a echipei, cu 8 goluri. Celelalte reușite le-au aparținut jucătoarelor: Laslo – 5 goluri, Alina Ilie, Corban, Carasola – 4, Ostase – 2, Florenţa Ilie – 1.

Pentru a ajunge în semifinale româncele se vor duela cu jucătoarele olandeze, care au reușit de asemeni o surpriză a turneului, eliminând Ungaria, scor 22-21. Partida va avea loc miercuri.

​Tricolorele au avut un parcurs foarte bun încă din faza grupelor, când au câștigat 4 din cele 5 meciuri, în ultima partidă remizând cu danemarca.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă