10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialSurprize Roland Garros: Veste bună pentru Halep, după eliminarea Carolinei Wozniacki

Surprize Roland Garros: Veste bună pentru Halep, după eliminarea Carolinei Wozniacki

Turneul de la Roland Garros continuă, pe tabloul de simplu feminin, cu eliminări surpriză. Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 5, a părăsit turneul, după ce a fost eliminată de Julia Goerges, locul 72 WTA, în turul al doilea.

Daneza Caroline Wozniacki, numărul 5 mondial, a fost învinsă, cu scorul de 6-4, 7-6 (4), de sportiva germană Julia Goerges.

În urma acestei eliminări, Wozniacki nu va mai putea urca în clasament și nu o va mai putea depăși pe Halep, la finalul turneului de la Roland Garros. Daneza o putea surclasa pe Simona doar dacă disputa finala.

În aceste condiții Halep riscă să cadă cel mult pe locul 4, asta dacă Maria Şarapova va ajunge în sferturile de finală ale turneului parizian. În afară de Serena Williams, singura jucătoare care o mai depășește pe româncă după primele zile ale turneului este Petra Kvitova, cap de serie numărul 4.

Simona Halep, locul 3 WTA, finalista ediției trecute, a fost eliminată, tot în turul al doilea, după ce a fost învinsă, cu scorul de 7-5, 6-1, de croata Mirjana Lucici-Baroni, locul 70 WTA. 

Citește și Clasament WTA: Simona Halep riscă să cadă pe locul 5, după Roland Garros. Care este scenariul

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă