12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialSurprizele continuă la New Haven: Bouchard și Wozniacki, eliminate în turul doi

Surprizele continuă la New Haven: Bouchard și Wozniacki, eliminate în turul doi

Eugenie Bouchard, cap de serie numărul 3 și Caroline Wozniacki, a patra favorită, au fost eliminate încă din turul al doilea al turneului de tenis de la New Haven. În aceeași fază a competiției a fost eliminată și Simona Halep, cap de serie 1.

Canadianca Eugenie Bouchard, locul 8 WTA, a fost învinsă de Samantha Stosur (Australia), cu scorul de 6-2, 6-2. Considerată viitoarea mare rivală a Simonei Halep, canadianca se află în scădere de formă. După turneul de la Wimbledon, unde a învins-o pe Halep și a jucat finala, ea a fost eliminată tot în turul doi și la turneele de la Montreal și Cincinnati.

Wozniacki, locul 11 WTA și fost număr 1 mondial, a fost eliminată de italianca Camila Georgi, cu scorul de 6-4, 6-2. Jucătoarea daneză a mai câştigat de patru ori turneul de la New Haven (2008, 2009, 2010, 2011).

Turneul de la New Haven, având în vedere că se dispută cu doar o săptămână înte de ultimul mare turneul al anului, US Open, nu este frecventat de obicei de marile jucătoare ale lumii, care preferă să-și conserve energia pentru turneul de Grand Slam. Astfel că eliminările premature ale unor jucătoare ca Halep sau Bouchard pot fi puse și pe seama faptului că acestea au preferat să nu evolueze la capacitate maximă pentru a se feri de accidentări și a-și păstra forțele pentru următorul turneu.

Simona Halep a fost învinsă şi ea, marţi, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-3, de sportiva slovacă Magdalena Rybarikova, locul 68 WTA, tot în turul doi al turneului de la New Haven. Românca este deținătoarea trofeului.

Cele mai citite

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Gafa lui Târnovanu amână fiesta FCSB-ului! Meciul cu Farul se joacă cu titlul pe masă

FCSB a remizat în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 2-2, în etapa a șasea din play-off, și trebuie să mai aștepte pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă