12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialSuspans! Suedia ne dă de furcă. Cum a fost în prima zi...

Suspans! Suedia ne dă de furcă. Cum a fost în prima zi la România – Suedia. Marius Copil: “Am ajuns la o vârstă. Am stagnat mult, dar știu că locul meu nu e aici”

Ungur, luat prin surprindere de debutantul Christian Lindell (5-7, 6-7, 4-6). Puternicul Copil ne descreţeşte frunţile: l-a dominat autoritar pe necoptul Elias Ymer (6-2, 6-3, 6-2).

Ziua inaugurală a barajului Grupei I a zonei euro-africane a Cupei Davis a început halucinant pentru cine a numărat atuurile echipei României. Acasă, pe zgură, contra unui debutant cu circa 100 de locuri mai jos în ATP, Adrian Ungur a căzut în capcana break-ului avans în fiecare dintre cele trei seturi şi a sfârşit prin a suferi o înfrângere scoasă de mulţi din calcul. Inclusiv de căpitanul-nejucător Andrei Pavel, convins, cel puţin dacă ne raportăm la ceea ce a declarat la tragerea la sorţi, că Marius Copil va intra de la 1-0 pentru România.

Expect the unexpected! Caracterul imprevizibil al Cupei Davis a mai născocit un erou şi a mai năucit un favorit. Şi, totuşi, cum a fost posibil? În primul rând, Ungur nu a fost în apele lui şi o recunoaşte. Ba prea relaxat când s-a văzut la conducere, ba prea încordat când adversarul tot venea din urmă. “Jocul meu n-a funcţionat foarte bine astăzi. Am fost destul de pasiv. Chiar şi aşa, am avut şanse în fiecare set. Poate am fost un pic relaxat în acele momente, am gândit, gata, i-am luat break, s-a încheiat setul. N-am reuşit să returnez cum trebuie, să mă mişc. Poate am fost puţin crispat, îmi doream foarte mult să câştig şi poate şi din cauza asta am fost cam static”.

Citește continuarea articolului pe Treizecizero.ro, cel mai complet grupaj de știri, reacții și detalii despre cum s-a văzut, de la doi pași de teren, prima zi din România – Suedia.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă