11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialTecău și Rojer deschid un turneu demonstrativ în Danemarca

Tecău și Rojer deschid un turneu demonstrativ în Danemarca

Liderii mondiali ai probei de dublu masculin, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer deschid, joi, turneul demonstrativ Energi Denmark Champions Battle ce are loc în Danemarca, într-un meci împotriva câştigătorilor ediţiei din 2012 a Grand Slam-ului londonez, Frederik Nielsen şi Jonathan Marray, informează Mediafax.

Totodată, Serena Williams va juca primul meci după eliminarea în semifinalele US Open, care a privat-o de Marele Şlem, unde urmează să o întâlnească pe Caroline Wozniacki, locul 17 WTA. Premiul pentru învingătoare este o brăţară shamballa de peste 14.000 de dolari.

La conferinţa de presă, Williams a declarat că, după retragere, ar putea deveni antrenoarea lui Wozniacki. “Glumeam spunând că o voi urma pe Caroline în circuit după ce mă voi retrage din activitate. Fiind în lojă, poate aş putea să o sfătuiesc pe Caroline”, a afirmat, zâmbind, Serena Williams, potrivit site-ului WTA.

Jucătoarea americană, câştigătoare în 2015 la Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon, nu a mai jucat niciun meci de la semifinala pierdută în faţa italiencei Roberta Vinci la US Open. Afectată de acest eşec, Williams a anunţat că nu va mai participa la nicio competiţie oficială până la sfârşitul anului, nici la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Ea va reveni în competiţii cu echipa Statelor Unite ale Americii la Cupa Hopman, turneu organizat de ITF, care va avea loc în perioada 3-9 ianuarie 2016, la Perth (Australia).

 

 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă