13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialTecău şi Rojer s-au calificat în semifinalele de dublu, la Paris

Tecău şi Rojer s-au calificat în semifinalele de dublu, la Paris

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 8, s-a calificat, joi, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului Masters de la Paris, dotat cu premii în valoare totală de 2.884.675 de euro, informează atpworldtour.com.

Tecău şi Rojer au învins în sferturile de finală, cu scorul de 5-7, 6-1, 10-6, după o oră şi 20 de minute de joc, cuplul Eric Butorac/Raven Klaasen (SUA/Africa de Sud).

În runda următoare, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor întâlni perechea care se va impune în meciul Bob Bryan/Mike Bryan (SUA) – Leander Paes/Stan Wawrinka (India/Elveţia).

Prin accederea în semifinale, Tecău şi Rojer şi-au asigurat un premiu de 41.750 de euro şi 360 de puncte în clasamentul de dublu.

Cele mai citite

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă