11.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialTenis: cine va reprezenta România la turneul de la Shenzhen

Tenis: cine va reprezenta România la turneul de la Shenzhen

România va avea trei reprezentante calificate direct pe tabloul principal de la Shenzhen, Irina-Camelia Begu, Andreea Mitu și Monica Niculescu, jucătoare care vor evolua luni în primul tur, scrie Agerpres.

Jucătoarea română de tenis Patricia Țig a ratat calificarea pe tabloul principal al probei de simplu a turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 500.000 dolari, fiind învinsă în meciul decisiv, cu 7-6 (7/2), 3-6, 6-3, de cehoaica Tereza Smitkova. În urma participării la această competiție, Patricia Țig a fost recompensată cu un cec în valoare de 1.852 dolari și 12 puncte WTA.

Begu, a treia favorită a competiției, va juca în meciul de debut cu spaniola Lara Arruabarrna, Monica Niculescu, cap de serie numărul 4, o va întâlni pe letona Anastasija Sevastova, în timp ce Andreea Mitu o va avea ca adversară pe Katerina Sinaikova din Cehia.

Monica Niculescu va juca luni și în primul tur al probei de dublu de la Shenzhen, în care face pereche cu americanca Vania King. Cele două vor întâlni cuplul Chia-Jung Chuang (Taiwan)/Oskana Kalașnikova (Georgia), cap de serie numărul 2.

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă