6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialTENIS: Simona Halep s-a calificat în semifinale, la Madrid, după un meci...

TENIS: Simona Halep s-a calificat în semifinale, la Madrid, după un meci de poveste cu Irina Begu

Simona Halep a reușit să câștige un meci dramatic cu Irina Begu și s-a calificat în semifinalele turneului de la Madrid, scor 6-3, 0-6, 6-1.Simona s-a impus categoric în primul set, scor 6-3, și puțini credeau că Irina mai poate reveni în set-ul secund.

Nu numai că a revenit, dar Irina a depășit-o pe Halep la toate capitolele câștigând setul secund în doar 24 de minute, scor 6-0. Scenariul s-a repetat în setul decisiv, dar de această dată Halep a fost cea care a dictat tempo-ul. La fel cum a revenit Begu în setul 2 a făcut Simona în decisiv. Locul 7 WTA a zdrobit-o pe Irina Begu, scor 6-1.

Astfel, Halep a 6-a favorită, merge în semifinale după un meci în care colega din echipa României de Fed Cup i-a pus mari probleme nu doar în setul secund. Halep s-a concentrat însă poate cel mai mare secret al Simonei în partida din sferturi cu Begu a fost liniștea în joc pe care Halep și-a regăsit-o după o bună perioadă de timp  obţinând astfel și prima calificare într-un turneu Premier Mandatory din 2016!

În semifinale Simona va juca împotriva învingătoarei dintre Patricia Maria Țig (134 WTA) și Samantha Stosur (23 WTA).

Citește și: ANALIZĂ: Tenis românesc de cel mai înalt nivel, la Turneul Mandatory Madrid

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă