7.9 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialTENIS. Simona Halep se pregătește pentru turneul de Wuhan unde va face...

TENIS. Simona Halep se pregătește pentru turneul de Wuhan unde va face pereche la dublu cu Jelena Ostapenko

Cea mai bine clasată sportivă în tenisul feminin românesc Simona Halep se pregătește inclusiv de la ora 4  dimineața ora României totul pentru a-și intra în ritm pentru competiția care va începe de astăzi la Wuhan.

Simona Halep, locul 5 WTA, va evolua la Wuhan la simplu, dar și în proba de dublu, unde va face echipa cu letona Jelena Ostapenko, cele două intrând pe tablou după ce au primit un wild card. 

Romania va mai fi reprezentată în proba de dublu de Irina-Camelia Begu, care va juca alături de Laura Siegemund (Germania).

În varsta de 19 ani, Ostapenko ocupă locul 124 in ierarhia de dublu, în timp ce Halep este pe locul 125. Halep și Ostapenko le vor întâlni în primul tur pe favoritele numarul 5, americanca Bethanie Mattek-Sands și cehoaica Lucie Safarova.

Simona Halep a evoluat ultima dată la dublu în luna iulie, alături de Monica Niculescu. Cele două au ajuns până în finala competiției de la Montreal.

Și la Wuhan, Halep trebuia să facă echipa cu Niculescu, dar jucatoarea originară din Slatina s-a retras din această competiție după ce a ajuns până în finala turneului de la Tokyo. Niculescu a pierdut în fata sportivei Lara Arruabarrena, scor 6-0, 2-6, 6-0.

Adversarele din primul tur, proba de dublu:

Simona Halep (125 WTA la dublu) / Jelena Ostapenko (Letonia, 124 WTA) – Bethanie Mattek-Sands (SUA, 6 WTA) / Lucie Safarova (Cehia, 16 WTA)

Irina Begu (58 WTA la dublu) / Laura Siegemund (Germania, 70 WTA) – Christina McHale (SUA, 66 WTA) / Shuai Peng (China, 120 WTA).

La simplu, Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 5 WTA, va intra direct în turul al doilea al turneului, iar în această fază ar putea să o întâlnească chiar pe Irina-Camelia Begu, poziția a 23- a în ierarhia mondială, care va juca în primul tur cu Elizaveta Kulichkova (Rusia, 125 WTA).

Cele mai citite

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă