10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialTenis Auckland: Florin Mergea, calificat în sferturile de finală

Tenis Auckland: Florin Mergea, calificat în sferturile de finală

Florin Mergea s-a calificat, alături de coechipierul său britanicul Dominic Inglot, în sferturile de finală ale turneului de categorie ATP 250 de la Auckland (Noua Zeelandă).

Mergea şi Inglot au trecut, în runda inaugurală, de cuplul Santiago Giraldo/Joao Sousa (Columbia/Portugalia), cu scorul de 6-3, 7-6 (10), după o oră şi 16 minute. 

Următorii adversari ai perechii Mergea/Inglot, din sferturile de finală, vor fi învingătorii partidei dintre perechea columbiană Juan Sebastian Cabal/Robert Farah, cap de serie numărul 3, şi cuplul neo-zeelandez Artem Sitak/Michael Venus.

Pentru calificarea în sferturi de finală la Auckland, Mergea şi Inglot vor primi 45 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 4.180 de dolari.

Turneul de la Auckland (Noua Zeelandă), dotat cu premii în valoare totală de 519.395 de dolari, se dispută în ultima săptămână de dinaintea Australian Open.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă