23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialTenis Baku: Cadanțu și Dulgheru, eliminate în primul tur

Tenis Baku: Cadanțu și Dulgheru, eliminate în primul tur

Alexandra Cadanțu și Alexandra Dulgheru au fost eliminate în primul tur al turneului de tenis de categorie WTA Internațional, de la Baku, Azerbaijan. Singura româncă rămasă în competiție este Sorana Cîrstea.

Alexandra Cadanțu, 131 WTA, a fost învinsă de elvețianca Stefanie Voegele, cu scorul de 6-1, 6-4, într-o oră și 24 de minute. Cadanțu a avut ocazia să revină în joc, în setul al doilea, însă a cedat pe final, pe propriul serviciu, după care Voegele a încheiat meciul. Ambele jucătoare au 24 de ani, însă elvețianca a avut un parcurs mult mai bun anul acesta.

Cadanțu mai evoluează și în cadrul turneului de dublu, acolo unde va juca alături de poloneza Katarzyna Piter, împotriva unei alte românce Raluca Olaru, care evoluează alături de Shahar Peer (Israel).

Alexandra Dulgheru, 96 WTA, a fost și ea învinsă, în primul tur al Baku Cup, de către franțuzoaica Pauline Parmentier, 95 WTA, cu scorul de 6-4, 6-1. Partida a durat o oră și jumătate. Scorul a fost mult prea radical, având în vedere parcursul celor două jucătoare de anul acesta, cele două având, înaintea turneului, un număr egal de victorii înregistrate anul acesta.

Singura tenismană din România cu șanse reale de a merge mai departe rămâne Sorana Cîrstea, 29 WTA, care o întâlnește azi, pe tunisianca Ons Jabeur, 153 WTA.

Turneul de tenis azer este dotat cu premii totale în valoare de 250.000 dolari.

Cele mai citite

Tramvaiul 41 nu va circula sâmbătă

Linia de tramvai 41 va fi suspendată temporar, sâmbătă, 30.03.2024, anunță STB. Legătura între cartierul Drumul Taberei și zona de Nord a Capitalei se va...

Anunțul zilei în Bundesliga! Xabi Alonso și-a decis viitorul: „Acesta este locul potrivit pentru mine”

Antrenorul spaniol Xabi Alonso a confirmat vineri, într-o conferință de presă, că va continua pe banca formației germane Bayer Leverkusen şi în sezonul viitor,...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă