6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialTenis Beijing: Halep joacă, miercuri, în optimi la dublu. Joi urmează optimile...

Tenis Beijing: Halep joacă, miercuri, în optimi la dublu. Joi urmează optimile la simplu

Simona Halep are un program încărcat la Beijing, ea urmând să joace azi pentru a treia zi consecutiv în turneul chinez. Halep și Olaru le înfruntă în optimi, la dublu, pe spanioloaicele Garbine Muguruza şi Carla Suarez-Navarro. Ea va juca și la dublu, tot în optimi, joi.

Simona Halep a ajuns în optimile de finală ale China Open, atât la simplu, cât și la dublu. Dacă focusul rămâne pe proba de simplu, românca reușește să obțină rezultate bune și la echipe, acolo unde face pereche cu Raluca Olaru, o jucătoare specializată pe tenisul la dublu. Cele două au trecut, în primul tur, de perechea Kalashnikova/Koukalova (Georgia/Cehia), urmând să dea piept în turul al doilea cu duba Muguruza/Navarro, cap de serie numărul 7.

Halep are un meci greu joi, atunci când va juca pentru a patra zi consecutiv, în optimile de simplu. Ea o va întâlni pe Andrea Pekotiv (17 WTA, Germania) într-o reeditare a semifinalei disputate la Roland-Garros, când s-a impus românca. Iar sorții îi sunt potrivnici Simonei, ea având o accidentare la coapsa stângă.

Turneul de categorie Premier Mandatory, a doua după Grand Slam-uri, de la Beijing, are premii totale în valoare de 5,4 milioane de dolari și este ultimul mare turneu de dinaintea Turneului Campioanelor.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă