19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Tenis Doha: Alexandra Dulgheru și-a aflat prima adversară. O putea întâlni...

UPDATE. Tenis Doha: Alexandra Dulgheru și-a aflat prima adversară. O putea întâlni pe Halep în turul doi

UPDATE 24 feb. Alexandra Dulgheru, locul 94 WTA, o va întâlni, în primul tur al turneului Premier de la Doha, pe franțuzoaica Alize Cornet, locul 24 WTA. Câștigătoarea ar fi urmat să o întâlnească pe Simona Halep, dacă nu se retrăgea din turneu.

Dulgheru și Cornet s-au mai întâlnit în circuitul WTA în 2010, când franțuzoaica a câştigat meciul din manşa I a turneului de la Hobart, cu scorul de 6-1, 6-0. Câștigătoarea din primul tur de la Doha va juca împotriva celei de a treia favorite, Caroline Wozniacki, daneza înlocuind-o pe Halep.

Simona Halep, deţinătoarea trofeului, care trebuia să fie cap de serie numărul 2, s-a retras din acest turneu după ce a acuzat dureri, survenite în urma meciurilor dificile de la Dubai, acolo unde a cucerit titlul. Românca și-a apărat deja punctele câștigate anul trecut la Doha, în cadrul turneului de la Dubai (situație apărută după inversarea celor două turnee în ierarhie).

—–

Alexandra Dulgheru, locul 94 WTA, s-a calificat pe tabloul principal al turneului Premier de la Doha, după ce a învins-o, în ultimul tur al calificărilor, pe chinezoaica Saisai Zheng, locul 77 WTA.

Dulgheru a învins-o pe Zheng cu scorul de 6-1, 6-0, după o oră şi 25 de minute de joc. Românca a început acest turneu din primul tur al calificărilor.

Românca şi-a asigurat un cec în valoare de 6.500 de dolari şi 26 de puncte WTA, după calificarea pe tabloul principal. 

Dulgheru nu și-a aflat încă adversara din primul tur, WTA urmând să finalizeze, luni, tabloul principal.

 

Cele mai citite

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...
Ultima oră
Pe aceeași temă