19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialTenis Dubai: Radwanska, în optimi, după ce a fost la un pas...

Tenis Dubai: Radwanska, în optimi, după ce a fost la un pas de abandon

Agnieszka Radwanska, cap de serie numărul 5, s-a calificat în optimile turneului de tenis de la Dubai, după un meci dramatic, în care, din cauza unei viroze, a fost la un pas să abandoneze.

Agnieszka Radwanska (8 WTA, Polonia, 25 de ani) a învins-o pe Caroline Garcia (30 WTA, Franța, 21 ani) cu scorul de 6-3, 2-6, 6-3, după o oră și 55 de minute de joc. Poloneza care nu a fost în cea mai bună formă, a avut o revenire spectaculoasă în setul al treilea.

După ce a câștigat primul set, unul destul de dificil în ciuda scorului, starea de sănătate a polonezei s-a înrăutățit considerabil și a fost nevoită să ceară time-out medical la scorul de 4-1 pentru adversară, în runda a doua. Cu toate că Radwanska a fost foarte aproape să abandoneze, doctorii au reușit să o repună pe picioare.

Citește și FOTO. Cine este Daniela Hantuchova, prima adversară a Simonei Halep la Dubai

Ceea ce a urmat în setul al treilea a fost un joc din ce în ce mai bun al polonezei, culminând cu ultimul game, în care a reușit nu mai puțin de 3 ași.

Mai departe, Radwanska o va întâlni pe Garbine Muguruza (24 WTA, Spania, 21 ani), care a eliminat-o pe Jelena Jankovici (cap de serie 12), cu scorul de 6-3, 6-1.

Cele mai citite

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...

BEC: Tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot va fi luni, 29 aprilie

Preşedintele Biroului Electoral Central (BEC) va efectua, luni, 29 aprilie, tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot al...
Ultima oră
Pe aceeași temă