8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialTenis Indian Wells: Del Potro revine pe scena mare, după ce a...

Tenis Indian Wells: Del Potro revine pe scena mare, după ce a primit un wild card

Argentinianul Juan Martin Del Potro, fost numărul 4 mondial, care a cunoscut o cădere abuptă în clasament din cauza unor accidentări, va reveni la nivel înalt, la Indian Wells, acolo unde a primit un wild card din partea organizatorilor.

În prezen locul 614 ATP, Del Potro are șanse unei ascensiuni foarte mari în clasament, după ce a fost acceptat pe tabloul de start al Indian Wells.

Câştigător al US Open în 2009, a participat la un singur turneu în acest an, la Sydney, unde a fost eliminat în sferturi. Anterior, el jucase ultimul meci în februarie 2014, când a suferit o accidentare la încheietura mâinii stângi, conform Mediafax.

Problemele la mână au reapărut în Australia, astfel că jucătorul de 26 de ani a fost nevoit să suporte o intervenţie chirurgicală, la 19 ianuarie.

În afara argentinianului, finalist la Indian Wells în 2013, au mai primit wild card-uri jucătorii americani Tim Smyczek, locul 82 ATP, Ryan Harrison, locul 109 ATP, Denis Kudla, locul 129 ATP şi Austin Krajicek, locul 141 ATP.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă