10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialTENIS Roland Garos: Simona Halep, Irina Begu și Alexandra Dulgheru joacă luni...

TENIS Roland Garos: Simona Halep, Irina Begu și Alexandra Dulgheru joacă luni la Paris iar Sorana Cîrstea va evolua marți

Ploaia este cel mai dur adversar până în acest moment pentru toți sportivii de la Openul parizian. Și marți competiția a fost întreruptă din cauza interperiilor astfel că de la ora 12.00 o serie de partide au fost întrerupte.

Prin urmare orele meciurilor pentru cele trei românce: Simona Halep, Alexandra Dulgheru și Irina Begu au suferit modificări iar partida Soranei Cîrstea se va derula în cursul zilei de marți.

Meciul Irinei Begu cu Mattek-Sands este programat în jurul orei 18:30, în timp ce Alexandra Dulgheru va începe duelul cu Wickmayer în jurul orei 18:10. Întâlnirea Simonei Halep cu Nao Hibino este programată în jurul orei 17:30. 

Favorita numărul 6 ar fi trebuit  să joace duminică, după ora 17:30, dar partida cu Nao Hibino (70 WTA) se va disputa luni. Duelul dintre cele două va fi al treilea disputat pe Terenul 2, după Milos Raonic – Janko Tipsarevic şi Jack Sock – Robin Haase, partidă întreruptă înaintea startului setului 5.

Nipona de 21 de ani se află pentru prima oară pe tabloul principal de la Openul francez şi pentru a doua oară în carieră pe tabloul unui turneu de Grand Slam.

Hibino, adversară pe care Halep o va întâlni în premieră, şi-a trecut în cont un singur turneu WTA în carieră: Openul Japoniei (2015). Asiatica a câştigat aproape 300.000 de dolari din tenis, în întreaga carieră, dintre care 97.000 în 2016.

În afară de Halep, alte trei sportive din România vor lua startul la această ediţie de Roland Garros. Irina Begu (28 WTA) va juca împotriva lui Bethanie Mattek-Sands (88 WTA).

Alexandra Dulgheru (129 WTA) joacă împotriva Yaninei Wickmayer (52 WTA), pe Terenul 17. În fine, Sorana Cîrstea se va duela marți cu Elina Svitolina (18 WTA), pe Terenul 1. Cîrstea este pe val după o ascensiune superbă reuşită în 2016, iar jucătoarea din Târgovişte promite să facă un meci de zile mari contra locului 20 mondial, Elina Svitolina. Cele două se vor duela pentru prima oară pe o arenă importantă, Terenul 1, marți după ora 19:30.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă