12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialTenis Stuttgart: Florin Mergea, în semifinalele turneului ATP 250

Tenis Stuttgart: Florin Mergea, în semifinalele turneului ATP 250

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 4, a acces în semifinalele turneului ATP 250 de la Stuttgart, după la ediția precedentă românul se oprea în runda secundă.

Mergea şi Bopanna au trecut, în sferturi, cu scorul de 7-6 (5), 6-2, de perechea Mate Pavici/Michael Venus (Croaţia/Noua Zeelandă).

În semifinale, cei doi se vor duela cu perechea câștigătoare din meciul Dustin Brown/Andreas Haider-Maurer (Germania/Austria) – Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici (Polonia/Serbia), cap de serie numărul 2.

Citește și Tenis ATP: Horia Tecău, în semifinalele turneului de la ‘s-Hertogenbosch

Pentru performanța lor Mergea şi Bopanna vor primi un cec în valoare de 9.050 de euro şi 90 de puncte în clasamentul de dublu.

La ediția din 2014, Florin Mergea s-a oprit în turul al doilea, atunci când făcea pereche cu croatul Marin Draganja.

 

Cele mai citite

STB va avea sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii cu trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”

STB îi anunță pe călători că, sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii au trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”. Societatea...

CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. Pentru a marca acest moment aniversar, anul acesta va fi utilizat un nou...

Evită cele mai comune greșeli în deparazitarea internă a câinilor!

Sfaturile utile pentru o deparazitare cât mai eficientă a animalelor de companie Deparazitarea internă este o parte esențială a îngrijirii câinilor - aceasta contribuie la...
Ultima oră
Pe aceeași temă