13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialTenis Sydney: Horia Tecău și Rojer s-au calificat în sferturile turneului

Tenis Sydney: Horia Tecău și Rojer s-au calificat în sferturile turneului

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-au calificat în sferturile turneului de la Sydney, în cadrul probei de dublu, după ce au trecut de dubla James Duckworth/Chris Guccione, din Australia.

A doua favorită a turneului, perechea Tecău/Rojer i-au învins cu scorul de 6-2, 7-6 (7), după o oră şi nouă minute, pe australieni. Duckworth/Guccione era una dintre cele două perechi ale țării gazdă de pe tabloul principal.

Turneul de la Sydney (Australia), de categorie ATP 250, dotat cu premii în valoare totală de 494.310 dolari, este ultimul de dinaintea Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Următoorii adversari ai lui Tecău și Rojer, din sferturile de finală, sunt Benjamin Becker și Nicholas Monroe (Germania/SUA), care i-au eliminat, în prima rundă, cu scorul de 6-4, 7-6 (9), pe Marin Draganja/Henri Kontinen (Croaţia/Finlanda).

Pentru calificarea în sferturi de finală la Sydney, Tecău şi Rojer vor primi 45 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 3.960 de dolari.

Simona Halep, cap de serie numărul 1 la simplu feminin, s-a retras din competiție, înaintea primului său meci, din cauza unei afecțiuni gastrointestinale.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă