9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialTenismenă cerută în căsătorie la turneul la care participă și Halep

Tenismenă cerută în căsătorie la turneul la care participă și Halep

Olandeza Michaella Krajicek, locul 207 WTA, care participă la turneul de la 'S-Herogenbosch datorită unui wild card, a fost cerută în căsătorie pe teren, la finalul meciului disputat în primul tur.

Krajicek a avut o surpriză la finalul partidei din primul tur, câștigată în faţa slovacei Jana Cepelova (62 WTA), scor 6-3, 4-6, 6-1, după ce prietenul ei, tenismenul german Martin Emmrich (50 ATP) s-a așezat în genunchi și a cerut-o în căsătorie pe olandeza de 25 de ani. Sportiva olandeză a răspuns afirmativ.

"A fost o surpriză imensă. Adică am discutat despre căsătorie de vreo două ori înainte, dar nu mă aşteptam acum. Este foarte special. Sunt foarte fericită şi mă simt norocoasă că m-a cerut aşa. Ne-am întâlnit aici acum un an de zile şi cred că e un loc foarte special pentru a o face. În primele 10 sau 15 secunde după ce a intrat pe teren mi-am spus «Ok, este plăcut să îl văd, dar e ceva ciudat». Dar apoi am văzut că avea lacrimi în ochi, atunci mi-am dat seama ce urma să se întâmple. Am fost atât de concentrată asupra lui, încât nu am auzit nimic din ce a spus. Eram sigură că voi spune da. Asta era tot ce ştiam atunci", a declarat fosta ocupantă a locului 30, potrivit Mediafax.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă